ZEVL REPORT

Napsal KrálikOpičák, 20.2.2012

Každej už slyšel, viděl a kdo ne, tak aspoň četl: Minulý týden se dělo něco nevídaného! Blbnemekvalitně.cz a Freeski Crew Kladno nesmrděli a rozjeli velkou akci v Les 2 Alpes!

kempers

 

Celá párty začala v pátek 3. 2. ve 20:00 v báru na Kladně, kde se pomalu scházeli freeskieři a Zevláci. Když všichni dosáhli požadovaného stavu, mohli jsme o půlnoci nasednout ve 45 lidech do Shuffle busu směr Francie. To co se dělo během následujícího týdne jsme zjistili podle výpovědi policajtů a z fotek Ondry Kodrase www.ondrakodras.com , Lucky Růžičkový a Káji.

Hned první večer svolal Jager všechny na největší pokoj o rozloze 23 m2, kde proběhla divoká welcome párty.

 

 

Následující den se sešlo 7 freeski kemperů v Chill out zóně, kde už Zevláci okupovali svá lehátka. Riči Skála vzal své kempery nejdřív na menší skůčky potrénovat odrazy, 180 a jízdu na switch. Na nic jsme nespěchali, jelikož nás čekalo 6 dní ježdění v luxusním parku prohřátým sluncem. Přesto se už holky chtěli vytáhnout hned první den a pokoušeli se o streetový náskok na speed bednu, kde si vysloužili první ceny za crashe.

Ke zlepšení kemperům pomohl i videocoaching, kde se mohli podívat na své chyby a následně je druhý den odstranit.

 

 

Ceny od Vehicle a přítomnost 3 fotografů hecovali nejen kempery, ale i Zevláky k podávání všemožných výkonů. Snowpark Les 2 Alpes a jeho pracovití šejpeři nabízeli každý den upravený snowpark a šejplou superpipe. Z nespočetného množství překážek a skoků se pro nás stal nejoblíbenější skok s 12 m tablem, který jsme během jedné hodiny mohli díky rychlé pomě skočit i 15x za sebou! Díky těmto podmínkám i Markéta s Luckou poslední den dávali tento skok s přehledem ve stylu s triky jako Japan, Safety atd… Kluci trénovali 5 a 7 s různými graby a Viktor s Podpím se nebáli ani přes hlavu.

 

 

Zevláci měly meeting místo v 10 ve snowparku v 15 v Pano Baru ve výšce 2600m, kde probíhala párty do 17:00, pak rychlej sjezd na jídlo, nakoupit bagetu a Kronenburgy a hurá na Jagera a Apres Ski mohlo začít. Díky – 30 stupňům v noci a bezpečnosti jsme se vzdalovali jen do klubů vzdálených max. 100m. Naštěstí všechny kluby zavírali ve 2:00 a tak jsme mohli vyrazit na svah poměrně brzo.…

 

 

Díky Shocku hned po ránu jsme byli stále čilí a mohli jsme řádit a testovat nové lyže značky Coreupt od snowpanic.cz o které se málem strhla bitka, jelikož jsme měli jen 8 párů pro 45 riderů. A výsledek? Dva snowboarďáci odkládají své prkno a přecházejí na obousměrky!

 

 

Dále díky Vehicle a Sympasportu za podporu tohoto tejdeního mejdanu na sněhu!

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *